LKW

 

Englisch Anglisht Deutsch Gjermanisht Russisch Rusisht Serbisch Serb Kroatisch Kroatisht Albanisch Shqiptar

 

Ekspertizën Tonë

LKW VLACIC merret me shitjen e kamionëve dhe të ndërtimit të na mašina.Iza vjet përvojë të suksesshme. Ne ofrojmë klientëve tanë një mjedis miqësor, mendimin e ekspertit dhe për të ndihmuar punonjësit tanë në vendosjen dhe sigurimin e ngarkesave. Ne ofrojmë të gjitha llojet e letrës për eksport. Ekspertiza jonë karakterizohet nga shpejtësi, cilësi dhe përvojë të gjatë si unë mund dhe konsumatorët e kënaqur. Klientët tanë të informuar për gjendjen e detajuar të automjetit. Ne vet dy parkingje, e cila është përditësuar vazhdimisht. Vijnë me ne ju keni zgjidhur një kërkim për automjetin tuaj.

 

deal

 

[yuzo_related]

 

Pored prodaje vozila LKW-VLACIC je ukljucen u niz drugih delatnosti.Raznovrstan i sirok spektar delatnosti pokazuju ozbiljnost naseg poslovanja i nasu posvecenost njemu.LKW-VLACIC je danas ukljucen u sledece delatnosti :

  • Prodaja Stanova
  • Izdavanje poslovnog prostora
  • Prodaja naftnih derivata
  • Prevoz betona